Alege cea mai buna asigurare!

Asigurari de calatorie

Asigura-ti un concediu perfect contractand asigurarea de calatorie potrivita pentru tine si familia ta!

Asigurarile de calatorie sunt facute cu diferite scopuri ale calatoriei dintre care mentionam: asigurari de calatorie ca turism, asigurari de calatorie de afaceri, asigurari de calatorie ca sofer profesionist, asigurari de calatorie de munca, asigurari de calatorie de studii, asigurari de calatorie de sport, asigurari de calatorie pentru constructii.
In cadrul asigurarilor de calatorie putem deosebi cateva exemple de polite de asigurare care ne sunt de mare ajutor intr-o astfel de excursie si anume:
 
  1. Asigurarea medicala: una dintre cele mai importante asigurari intr-o calatorie este insasi asigurarea medicala care ne ajuta in urmatoarele situatii:
  • achizitionarea diferitelor medicamente si materiale sanitare prescrise de un medic specialist.
  • procedurile si analizele stabilite de un medic specialist pentru diagnosticarea corecta a unei afectiuni.
  • spitalizarea sau interventiile chirurgicale de urgenta.
  • costurile cu transferurile ambulatorii intre diferite spitale.
  • repatrierea medicala a asiguratului si in anumite cauze inclusiv a minorului care era insotit de asigurat.
  • in cazul decesului, repatrierea corpului neinsufletit.
 
  1. Asigurarea de Accidente: aceasta polita de asigurare se foloseste in general accidentelor in urma carora asiguratul a ramas invalid sau a decedat.
 
  1. Asigurarea Bagajelor: asigurarea bagajelor reprezinta modalitatea prin care se asigura valoarea baneasca a bagajelor pe care le avem pe intreaga perioada a calatoriei, iar aceasta polita ne despagubeste suma mentionata in contractul de asigurare in momentul in care am pierdut bagajul, bagajul a fost implicat intr-un accident si a fost distrus sau deteriorat si totodata furtul/talharia bagajului.
 
  1. Asigurarea de Raspundere civila fata de terti: In cadrul acestor polite beneficiem de acoperirea pagubelor banesti provocate de asigurat altor terte persoane, insa ceea ce este de mentionat, nu se vor despagubii actele savarsite de asigurat care sunt sanctionate de legea tarii in care ne aflam.

De regula pretul pentru astfel de polite este unul redus, insa difere foarte mult de tara in care calatorim, continentul (Europa sau inafara Europei), starea de sanatate pe care o avem in momentul intocmirii politei de asigurare si totodata practicarea sau nepracticarea a anumitor sporturi de mare risc pe intreaga perioada a calatoriei.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

Iti multumim pentru ca ne lasi sa iti fim alaturi si la bine si la rau, motiv pentru care te invitam sa-ti spui parerea cu privire la serviciile noastre.

Recomand. Livrare foarte rapida. Pretul cel mai bun

Calin Lerint - client

preturile la asigurari sunt foarte bune!

Vlad Draghiu - client

Draga Andrei, In luna martie, responsabilitatea ta era sa te pregatesti pentru examenul de acreditare. In contextul in care erai deja aglomerat, ai pregatit discutiile cu clientii si ai facut vanzarea, astfel incat, am reusit sa depasim targetele impuse, pe agentie! Iti multumesc!

Daniela Covaciu - Manager Professional Broker

Imi place foarte mult sa lucrez cu dvs: rapid si profesional

Alina Neagrau - client

Multumesc pentru asigurare! recomand tuturor cu incredere!

Bogdan Cret - client

Colaboratori

Broker de Asigurari Professional Compania de Transport Cargo Trans Sal Transport Persoane Doriszcris SRL Cariera de Piatra Urvis Alchim Aliment SRL Firma de Transport Pirtea Logistic Trans SRL Asociatia de Vanatori Fazanul de Aur N&S Prodex SRLNokiplast SalontaSalbeton SalontaScoala de Soferi AUTO BORA DRIVER SRL

Contact

0745677227

Detalii de contact:

Mesaj:

Cere o oferta de asigurare

Detalii de contact:

Tipul de asigurare: