Alege cea mai buna asigurare!

Asigurari de Sanatate

Ai grija de sanatatea ta si ocroteaste-o cu una dintre asigurarile de sanatate private care ti se potriveste.

Asigurarile de sanatate ne confera in primul rand o liniste sufleteasca contstanta, insa probabil ceea ce este cel mai important la aceste polite de asigurari este faptul ca ne asigura decontarea diferitelor tratamente, operatii chirurgicale in momentele in care o afectiune medicala sau o boala ne incearca. O astfel de asigurare de sanatate privata ne scuteste de situatiile in care operatia sau tratamentul recomandat sunt foarte scumpe si nu ne permitem sa le accesam indiferent daca sanatatea noastra s-a deteriorat datorita unui accident sau datorita unei boli. O asigurare de sanatate este o investitie pe termen lung, al carei beneficiar suntem chiar noi insine, insa este de preferat sa investim o suma mica, modica, lunar in sanatatea noastra, iar in momentul in care problemele apar sa fim asigurati ca rezolvarea problemei medicale nu este legata de problemele financiare.
O astfel de asigurare de sanatate privata se dovedeste obligatorie in zilele noastre in mod special in momentul in care ne imbolnavim si antidotul se afla in strainatate, acolo unde preturile pentru tratamentele medicale, operatiile chirurgicale sunt mult mai ridicate fata de Romania, ceea ce ar putea cauza un dezechilibru financiar in familia respectiva.

Care sunt beneficiile alegerii unei asigurari de sanatate privata fata de cea oferita de statul Roman?
 • acces la servicii medicale de calitate
 • putem beneficia de servicii medicale din strainatate
 • reducerea timpului de asteptare in momentul in care avem nevoie de un doctor
 • scapam de grija platii serviciilor medicale sau de situatiile in care suntem in incapacitate financiara pentru un tratament/operatie chirurgicala
 • beneficiem gratuit de consultatii medicale, de analize de sange si consiliere medicala
 • plata serviciilor de stomatologie
 • achitarea cheltuielilor tratamentului dupa externare

Ceea ce este important de stiut inaintea incheierii unei astfel de asigurari de sanatate private este faptul ca asiguratul va trebui sa declare pe propria raspundere ca nu sufera de anumite boli depistate inainte de inceperea contractului de asigurare, sau in cazul in care viitorul asigurat declara ca sufera de anumite afectiuni/boli va trebui sa le specifice, iar in sensul acesta se vor face investigatii medicale pentru a se stabilii riscurile care pot sa apara. Trebuie mentionat faptul ca unii asiguratori nu sunt dispusi sa asigure persoanele care au o stare de sanatate precara sau in cazul in care o fac solicita o prima de asigurare marita.

Prima asigurarii de sanatate va varia in functie de urmatoarele conditii:
 • suma maxima pe care asiguratul o solicita pentru despagubirile de natura medicala
 • varsta asiguratului
 • istoricul asiguratului; aici se vor lua in considerare afectiunile din trecut, operatiile din trecut, tratamentele urmate in trecut
 • istoricul medical al familiei pacientului (datorita faptului ca multe dintre bolile cunoscute se transmit genetic)
 • daca are anumite vicii: tigari, alcool
 • practicarea anumitor sporturi extreme care pot favoriza accidentarea: ski, parapanta, etc
Recomandarea noastra pentru cei interesati de o astfel de asigurare privata de sanatate este sa isi faca asigurarea cat timp sunt sanatosi si in putere, astfel incat costul primei va fi unul modest fata de costul unei prime de asigurare in momentul in care ne-am imbolnavit sau achitarea serviciilor medicale necesare.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

Iti multumim pentru ca ne lasi sa iti fim alaturi si la bine si la rau, motiv pentru care te invitam sa-ti spui parerea cu privire la serviciile noastre.

Recomand. Livrare foarte rapida. Pretul cel mai bun

Calin Lerint - client

Multumim frumos pentru reducerea primita din partea agentului de asigurari. Recomand cu placere.

Marius Max - client

Draga Andrei, In luna martie, responsabilitatea ta era sa te pregatesti pentru examenul de acreditare. In contextul in care erai deja aglomerat, ai pregatit discutiile cu clientii si ai facut vanzarea, astfel incat, am reusit sa depasim targetele impuse, pe agentie! Iti multumesc!

Daniela Covaciu - Manager Professional Broker

Multumesc pentru asigurare! recomand tuturor cu incredere!

Bogdan Cret - client

Imi place foarte mult sa lucrez cu dvs: rapid si profesional

Alina Neagrau - client

Colaboratori

Broker de Asigurari Professional Compania de Transport Cargo Trans Sal Transport Persoane Doriszcris SRL Cariera de Piatra Urvis Alchim Aliment SRL Firma de Transport Pirtea Logistic Trans SRL Asociatia de Vanatori Fazanul de Aur N&S Prodex SRLNokiplast SalontaSalbeton SalontaScoala de Soferi AUTO BORA DRIVER SRL

Contact

0745677227

Detalii de contact:

Mesaj:

Cere o oferta de asigurare

Detalii de contact:

Tipul de asigurare: