Alege cea mai buna asigurare!

Asigurari de Viata

Garanteaza-i familiei tale un sprijin financiar chiar si in momentele mai putin fericite ale vietii, contractand o asigurare de viata.

Asigurarile de viata sunt facute in mod special pentru persoanele care au dependenti, aici vorbim in mod special de copii, deoarece o astfel de asigurare de viata in functie de alegerea clientului poate sa ii ofere dependentului situatia financiara pe care asiguratul o asigura zi de zi in cazul in care dintr-un accident a decedat sau a ramas invalid. De asemenea o alta latura importanta a asigurarilor de viata este faptul ca diferitele companii de asigurare ofera mai multe tipuri de asigurari de viata dintre care:
  • asigurari de viata clasice: asigurarile clasice pot fi de mai multe tipuri dintre care cele de supravietuire care va plati asiguratului suma din contract dupa finalizarea contractului in cazul in care asiguratul mai este in viata; asigurarea clasica de deces care va returna banii asigurati in contractul de asigurarea persoanelor mentionate in contract in cazul in care asiguratul a decedat; ultima asigurare clasica este cea mixta in care se asigura atat supravietuirea cat si decesul persoanei asigurare, astfel de asigurari sunt in unele cazul obligatorii in mod special atunci cand persoana respectiva a solicitat un imprumut bancar.
  • asigurarea de viata cu economisire: in cazul acestor asigurari de viata economisirea banilor joaca un rol important, astfel incat asiguratul poate sa beneficieze de reintoarcerea banilor economisiti in asigurare pe langa asigurarea de viata propriuzisa care se va activa in functie de clauzele contractului la decesul persoanei asigurate sau la invaliditatea acesteia.cea de-a treia asigurare de viata este cea care se face pe baza de investitii (asa numitele unit-linked) in care persoana asigurata de deces va juca impreuna cu asiguratorul pe diferitele piete ale investitiilor, iar in functie de profitul acestora se vor impartii procentual castigurile, insa ceea ce este de mentionat este faptul ca nu de putine ori asiguratorii au inregistrat pierderi in investitiile pe care le-au facut, motiv pentru care, s-ar putea sa va treziti la finalul contractului cu mai putini bani decat a-ti depus, sau de cat va asteptati sa retrageti, motiv pentru care ar fi foarte bine sa aveti o suma garantata in contract pe care sa o primiti indiferent de bunul mers al investitiilor.
Ceea ce este foarte important la astfel de contracte este sa reusesti sa-l duci pana la capt deoarece in caz contrar ve-ti pierde bani, deci incercati sa va platiti ratele lunare, semestriale sau anuale pentru asigurarile de viata astfel incat la finalizarea contractului sa reusiti sa trageti linie si sa vedeti profitul, sau beneficiile asigurarii.
Un alt lucru foarte important care este specific acestor asigurari de viata, in mod special celor cu capitalizare este neimpozitarea cu 16% a profitului realizat, fata de depozitele de la banci unde se va impozita obligatoriu, ceea ce este un plus semnificativ al asigurarilor de viata unde se realizeaza profit. Un lucru de care trebuie tinut cont in lunile in care nu se poate achita prima asigurarii este faptul ca majoritatea asiguratorilor vor acorda derogari, asa numitele perioade de gratie de 30 de zile sau 60 de zile astfel incat sa ne redresam in perioada respectiva, iar luna urmatoare sa achitam si luna sau lunile precedente in care nu am reusit sa achitam prima. De asemenea, la finalul contractului de asigurare unele companii au posibilitatea de a-ti oferi in loc de suma asigurata deodata, suma asigurata in rate, un fel de pensie privata care pare sa fie atractiva romanilor avand in vedere pensiile din tara noastra.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

Iti multumim pentru ca ne lasi sa iti fim alaturi si la bine si la rau, motiv pentru care te invitam sa-ti spui parerea cu privire la serviciile noastre.

Multumesc pentru asigurare! recomand tuturor cu incredere!

Bogdan Cret - client

Multumim frumos pentru reducerea primita din partea agentului de asigurari. Recomand cu placere.

Marius Max - client

Draga Andrei, In luna martie, responsabilitatea ta era sa te pregatesti pentru examenul de acreditare. In contextul in care erai deja aglomerat, ai pregatit discutiile cu clientii si ai facut vanzarea, astfel incat, am reusit sa depasim targetele impuse, pe agentie! Iti multumesc!

Daniela Covaciu - Manager Professional Broker

Recomand. Livrare foarte rapida. Pretul cel mai bun

Calin Lerint - client

Imi place foarte mult sa lucrez cu dvs: rapid si profesional

Alina Neagrau - client

Colaboratori

Broker de Asigurari Professional Compania de Transport Cargo Trans Sal Transport Persoane Doriszcris SRL Cariera de Piatra Urvis Alchim Aliment SRL Firma de Transport Pirtea Logistic Trans SRL Asociatia de Vanatori Fazanul de Aur N&S Prodex SRLNokiplast SalontaSalbeton SalontaScoala de Soferi AUTO BORA DRIVER SRL

Contact

0745677227

Detalii de contact:

Mesaj:

Cere o oferta de asigurare

Detalii de contact:

Tipul de asigurare: