Orice vizitator al site-ului www.asigurarisalonta.ro isi exprima consimtamantul cu privire la aceste conditii care presupun accesul pe site-ul nostru si totodata este declara ca a inteles pe deplin si este de acord cu  Termenii si Conditiile prezentate mai jos:
1. Datele personale pe care le colectam de la dvs. prin formularele de contact sau cerere de oferta sunt folosite doar pentru a lua legatura cu persoana care le-a furnizat si pentru a intelege mai bine care sunt dorintele dvs si in ce fel va putem ajuta.
2. Adresa de email va fii folosita pentru a va trimite informatii utile precum si informari de marketing cu privire la produsele si modificarile aduse acestora.

 

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

Iti multumim pentru ca ne lasi sa iti fim alaturi si la bine si la rau, motiv pentru care te invitam sa-ti spui parerea cu privire la serviciile noastre.

Draga Andrei, In luna martie, responsabilitatea ta era sa te pregatesti pentru examenul de acreditare. In contextul in care erai deja aglomerat, ai pregatit discutiile cu clientii si ai facut vanzarea, astfel incat, am reusit sa depasim targetele impuse, pe agentie! Iti multumesc!

Daniela Covaciu - Manager Professional Broker

Colaboratori

Broker de Asigurari Professional Compania de Transport Cargo Trans Sal Transport Persoane Doriszcris SRL Cariera de Piatra Urvis Alchim Aliment SRL Firma de Transport Pirtea Logistic Trans SRL Asociatia de Vanatori Fazanul de Aur N&S Prodex SRLNokiplast SalontaSalbeton SalontaScoala de Soferi AUTO BORA DRIVER SRL

Contact

0745677227

Detalii de contact:

Mesaj:

Cere o oferta de asigurare

Detalii de contact:

Tipul de asigurare: